Merete Fuglsang

Velkommen til en skæv verden fuld af farver.  


Min malerkarriere startede i 1967 ... det år jeg blev født.  Alle børn fødes som kreative, kunstneriske mennesker - kunsten er at bevare og forfine sine evner.

jeg startede med at forfine mine evner - sådan for alvor - i 2012.  Mediet blev akrylmaling på lærred.  Jeg har siden fået en forkærlighed for bymiljøer med en skæv streg krydret med en god portion humor.  

Gennem tiden har jeg afholdt mange udstillinger, men jeg løb ind i det luksusproblem, at jeg ofte fik udsolgt på udstillingerne.  Samtidig kom der flere og flere kunder der bestilte personlige livsbilleder ... og tiden var derfor begrænset til fremstilling af disse.  

Med tiden har det digitale maleri taget over.  Nok er der glæde ved et fysisk malet billede, men fordelene ved det digitale medie er den mangfoldighed der udfolder sig i anvendelsen af kunstværket ... lige fra tryk på lærred, til plakater, krus, kort, tøj, sågar sengesæt og badeforhæng. 

I 2016 stiftede jeg. Bekendtskab med begrebet at tegne tangles.  Er i 2018 blevet uddannet CPT-coach og har nu lært at lære andre at få vækket deres medfødte, slumrende kunstgen eller forfine de allerede blomstrende evner.  Så jeg vil gerne invitere dig til at følge med på siden ... både denne og forlaget Fuglsang, hvorfra der i den kommende tid vil ske mange nye spændende tiltag.