Velkommen til Forlaget Fuglsang.  Vi er et lille familiedrevet forlag, som blev til fordi vi som en kreativ familie har så mange interesser der kunne være enten nyttige eller sjove at dele med andre.  I den digitale verden vi lever i, bliver der skrevet mere og mere på nettet .. hvad denne blog jo egentlig også er et godt bevis på.  Men ofte kan endeløse sider af tekst, gøre budskabet uoverskueligt eller måske ligefrem kedeligt.  Det kan derfor være en ret god ide at få hjælp til at få redigeret sit indhold, så det bliver læsevenligt og lettere at tage ind.  Det kræver at man kender nogle virkemidler og ikke mindst en del programmer der kan bruges til at redigere indhold.  Men så står man der med et projekt, vejledning, samling … og hvad gør man så?  Udgiver det på en blog?  Ja, det kan man godt.  Men der skal gryden virkelig holdes i kog, med hyppige opslag, og det kan blive lidt svært at navigere rundt i arkiver med indhold og meget andet.  Og står du måske med din bedstemors yndlings opskriftsamling, en bunke viden om bogbinderi, broderi, hækling, polering af biler, en personlig skildring af dit liv og levevilkår, en blændende god historie, en samling af tegninger over tid som andre har vist interesse for … simpelthen noget som andre kunne have glæde af .. hvorfor så ikke få det sat på bogform.  Bogen bliver delevenlig, kan udgives enten som tryk eller som e-bog, får et ISBN-nummer så det er lettere at søge, der kommer “tvangs-eksemplar” på det kongelige bibliotek, så dit værk er gemt for tid og evighed, og du vil have mulighed for at tjene en lille skilling på dine skriverier hvis der kommer godt gang i salget.  Så jeg lovede dig 3 gode grunde til at gøre alvor af din drøm:

1: Fordi det er muligt at udgive smukt og professionelle produkter, også selvom du ikke har et større pengebeløb på lommen til at betale en udgivelse.
2: Fordi din viden er helt unik og fortjener at blive set
3: Og sidst men ikke mindst fordi vi skal bevare vores ret til og adgang til bogmateriale, hvor der ikke sidder “smagsdommere” og vurderer om dit indhold bør have en plads i samfundet.  Det lader Forlaget Fuglsang læserne om at bestemme!